Garaże akrylowe

Garaże akrylowe od firmy CGT

Garaż akrylowy to jeden z podstawowych produktów oferowanych przez firmę CGT. Konstrukcja garaży, podobnie jak w przypadku garaży ocynkowanych, jest standardowo wykonana z kątowników i ceowników zimnogiętych o przekrojach od 25 do 45 mm i grubości ścianki 2 mm. Przy typowych konstrukcjach standardowo stosujemy również wzmocnienia dachów, drzwi i bram garażowych z profili zamkniętych o odpowiednich przekrojach. Szkielet konstrukcji jest wstępnie zabezpieczony farbą przemysłową Malcor A w kolorze brązowym.

Garaż akrylowy – wykonanie

Do szkieletu garażu akrylowego przynitowana jest blacha akrylowa panelowa, trapezowana T-7 w wybranym kolorze z palety RAL. W stałej ofercie posiadamy około 16 kolorów blach akrylowych, które można dowolnie łączyć. Wstępną wizualizację zamawianego garażu akrylowego, z uwzględnieniem kolorów blach, można zobaczyć w naszym konfiguratorze. Łączenie dwóch kolorów blach na różnych elementach garażu (dach, brama, ściany, drzwi, okucia) nie zmienia jego ceny.

Konstrukcję dachu stanowią belki wykonane z profili zamkniętych 30×50 lub 40×60. Poszycie dachu wykonujemy z blachy trapezowanej T-14.

Szeroki wybór garaży akrylowych od firmy CGT

Opcjonalnie oferujemy również możliwość wykonania konstrukcji garażu akrylowego w całości z profili zamkniętych 30×40 i 30×30 mm oraz wykonanie poszycia z blach akrylowych w 14 kolorach z palety RAL lub blach drewnopodobnych. Połączenie tych wszystkich opcji, wraz z nitami w kolorze RAL dopasowanym do koloru blachy i obróbkami blacharskimi narożników, tworzy nową linię produktową  GARAŻE PREMIUM. Linia ta jest skierowana do bardziej wymagających Klientów, którym zależy na wyjątkowej estetyce.

Dodatkowo oferujemy szeroki wybór garaży metalowych, drewnopodobnych jak i wiat garażowych. Serdecznie zapraszamy do kontaktu!

Wyświetlanie wszystkich wyników: 4