Garaż dwuspadowy 4×6 z dodatkowym zadaszeniem 2 m

Garaż blaszany o szerokości 4 m i długości 6 m z dwuspadowym dachem. Garaż posiada bramę dwuskrzydłową o standardowej wysokości wjazdu 2 m wyposażoną w zamek patentowy typu KASTEL posiadający wkładkę bębenkową na mały klucz + klamkę plastikową. Dodatkowe drzwi wejściowe z klamką. Kolor blachy na całości RAL8017 brąz połysk. Dodatkowo 2m wiaty z lewej. Blacha przymocowana do konstrukcji ścian i bramy nitami w dopasowanym kolorze. Dach wykonany z blachy trapezowej T14, przykręconej do konstrukcji śrubami ocynkowanym z podkładkami EPDM. Konstrukcja ścian wykonana z kątowników zimnogiętych, belki dachowe z PROFILI zamkniętych. Brama wykonana z profili zamkniętych. Dodatkowo narożniki konstrukcji oraz dachu wykończone obróbkami blacharskimi.

4 m (z zadaszeniem 6 m)

dwuskrzydłowa