Garaże drewnopodobne

Garaże blaszane drewnopodobne

Garaż blaszany drewnopodobny został stworzony jako standard premium dla bardziej wymagających Klientów, którzy chcieliby zakupić garaż blaszak, ale zależy im na wyjątkowej estetyce i funkcjonalności.

Dlaczego warto zdecydować się na garaż z blachy drewnopodobnej?

• Konstrukcja garażu  w całości wykonana jest z profili zamkniętych
  • Klient posiada wybór spośród 3 dostępnych kolorów blachy drewnopodobnej: ZŁOTY DĄB, ORZECH i MULTIGROSS
  • Nity w kolorze RAL dopasowane są do koloru blachy
  • Wykonujemy obróbki blacharskie narożników i dachu
  • Garaże drewnopodobne posiadają zamki ryglujące z klamką i wkładką patentową
  • Garaż z blachy drewnopodobnej wygląda jak garaż drewniany, natomiast usługa jego wykonania jest znacznie tańsza
  • Garaż blaszany drewnopodobny posiada blachę na bramie w poziomie (opcja)

Garaże drewnopodobne – wykonanie

Specjalizujemy się w wykonywaniu garaży drewnopodobnych ze wzmocnioną w całości konstrukcją z profili zamkniętych, tzw. kwadratowych rur. Podstawowym materiałem, jakim stosujemy na konstrukcję ścian jest profil 30×40 oraz 30×30 a na konstrukcję dachu profil 30×50 i 40×60. Zastosowanie takiego materiału sprawia, że szkielet garażu zyskuje dużo większą sztywność i wytrzymałość na obciążenie, niż klasyczny blaszak wykonany z kątowników.

Garaże drewnopodobne – zalety

Dodatkową zaletą jest to, że garaże z blachy drewnopodobnej wykonane z profili zamkniętych są łatwe do ocieplenia od wewnątrz. Istnieje również możliwość obłożenia garażu blachą od wewnątrz. Wówczas garaż blaszany drewnopodobny zyskuje łatwo zmywalną powierzchnię ścian wewnętrznych i zewnętrznych.Istnieje możliwość ocieplenia ścian styropianem.

Garaże z blachy drewnopodobnej – szeroka oferta firmy CGT

Serdecznie zachęcamy do kontaktu z naszym Biurem Obsługi Klienta w celu rozwiania wszelkich wątpliwości odnośnie garażów z blachy drewnopodobnej. Zapraszamy również do zapoznania się z pozostałymi oferowanymi przez nas produktami: garaże akrylowe, garaże blaszane podwójne, czy też domki ogrodowe blaszane.

Wyświetlanie wszystkich wyników: 9