Domek ogrodowy 3×3 / multigross / dwuspadowy

Domek ogrodowy o szerokości 3m i długości 3m z Dwuspadowym Dachem w POZIOMYM przetłoczeniu ścian i drzwi TRAPEZ T-7 (wąski). Garaż posiada Drzwi o szerokości przejścia 90cm wyposażone w zamek patentowy typu KASTEL posiadający wkładkę bębenkową na mały klucz + klamkę plastikową Kolor ścian i drzwi ZŁOTY DĄB MULTIGROSS, kolor dachu RAL 8017 Brąz Połysk. Blacha przymocowana do konstrukcji ścian i bramy nitami w dopasowanym kolorze. Dach wykonany z blachy trapezowej T14, przykręconej do blachy i konstrukcji śrubami ocynk z podkładkami EPDM. Konstrukcja ścian wykonana z PROFILI zamkniętych , belki dachowe z PROFILI zamkniętych. Bramy wykonana z Profili Zamkniętych. Dodatkowo narożniki konstrukcji oraz dachu wykończone obróbkami blacharskimi.

drzwi zamiast bramy

Użyteczna wysokość wejścia