Garaż dwuspadowy 4×6 orzech / multigross

Garaż blaszany o szerokości 4 m i długości 6 m z dwuspadowym dachem. Garaż posiada bramę uchylną o standardowej wysokości wjazdu 1,9m wyposażoną w zamek patentowy typu KASTEL posiadający wkładkę bębenkową na mały klucz + klamkę plastikową, blacha ułożona poziomo trapez szeroki T17. .Kolor Ścian ORZECH ,kolor Bramy MULTI GROS, kolor dachu RAL 8017 Brąz MAT. Blacha przymocowana do konstrukcji ścian i bramy nitami w dopasowanym kolorze. Dach wykonany z blachy trapezowej T14, przykręconej do konstrukcji śrubami ocynkowanym z podkładkami EPDM. Konstrukcja ścian wykonana z profili zamkniętych, belki dachowe z PROFILI zamkniętych. Brama wykonana z profili zamkniętych. Dodatkowo narożniki konstrukcji oraz dachu wykończone obróbkami blacharskimi.

uchylna

Użyteczna wysokość wjazdu