Domek ogrodowy 6×5 / multigross / dwuspadowy

Domek ogrodowy o szerokości 6m i długości 5m z dwuspadowym dachem. Domek posiada drzwi o szerokości przejścia 100cm wyposażone w zamek typu zasuwa TYTAN oraz okno uchylne z szybą Brązowe PCV 100/60. Kolor ścian,bramy, drzwi ZŁOTY DĄB MULTIGROSS, kolor dachu RAL 8017 Brąz Połysk. Blacha przymocowana do konstrukcji ścian i bramy nitami w dopasowanym kolorze. Dach wykonany z blachy trapezowej T14, przykręconej do konstrukcji śrubami ocynkowanym z podkładkami EPDM. Konstrukcja ścian wykonana z kątowników zimnogiętych, belki dachowe z PROFILI zamkniętych. Brama wykonana z Profili Zamkniętych (opcjonalnie możliwość wykonania całej konstrukcji z profili zamkniętych za dopłatą). Dodatkowo narożniki konstrukcji oraz dachu wykończone obróbkami blacharskimi.

drzwi zamiast bramy

Użyteczna wysokość wejścia