Domek ogrodowy 5×3 / orzech / dwuspadowy / z zadaszeniem

Domek ogrodowy o szerokości 5 m i długości 3 m z dwuspadowym dachem. Domek posiada zwężoną bramę dwuskrzydłową 2 x 1 metr o standardowej wysokości wjazdu 2 m wyposażoną w zamek patentowy typu KASTEL posiadający wkładkę bębenkową na mały klucz + klamkę plastikową oraz okno plastikowe brązowe 100×60 uchylne z szybą . Dodatkowe zadaszenie z lewej o szerokości 2 m. Kolor ścian i bramy ORZECH, kolor dachu RAL 8017 Brąz MAT. Ułożenie blachy na ściana poziomo trapez T7. Blacha przymocowana do konstrukcji ścian i bramy nitami w dopasowanym kolorze. Dach wykonany z blachy trapezowej T14, przykręconej do konstrukcji śrubami ocynkowanym z podkładkami EPDM. Konstrukcja ścian wykonana z profili zamkniętych, belki dachowe z PROFILI zamkniętych. Brama wykonana z profili zamkniętych. Dodatkowo narożniki konstrukcji oraz dachu wykończone obróbkami blacharskimi.

drzwi zamiast bramy

Użyteczna wysokość wejścia