Garaż dwuspadowy 6×5 z dodatkowym zadaszeniem 2 m

Garaż blaszany o szerokości 6 m i długości 5 m z dodatkowym zadaszeniem z prawej strony 2 m szerokim. Ściany ze standardowym pionowym przetłoczeniem blachy T7. Dwie bramy uchylne o standardowej wysokości wjazdu 1,9 metra z przetłoczeniem blachy w poziomie T7. Kolor ścian i bram ZŁOTY DĄB, kolor dachu CZEKOLADOWY BRĄZ RAL8017. Blacha przymocowana do konstrukcji ścian i bramy nitami w dopasowanym kolorze. Dach wykonany z blachy trapezowej T14, przykręconej do konstrukcji śrubami ocynkowanym z podkładkami EPDM. Pod zadaszeniem dodatkowe drzwi wejściowe 90 cm. Konstrukcja ścian wykonana z kątowników zimno-giętych, belki dachowe wykonane z Profili Zamkniętych, słupy pod kratownicą, podstawa kratownicy oraz brama wykonana z Profili Zamkniętych (opcjonalnie możliwość wykonana całej konstrukcji z profili zamkniętych za dopłatą). Dodatkowo narożniki konstrukcji oraz dachu wykończone obróbkami blacharskimi.

uchylne 2 sztuki

Użyteczna wysokość wjazdu