Garaż 3×5 PREMIUM multigross spad na bok

Garaż blaszany o szerokości 3m i długości 5m ze spadem dachu Bocznym w Prawo. Garaż posiada Bramę Dwuskrzydłową o standardowej wysokości wjazdu 2m wyposażoną w Zasuwę Tytan tj. Zamek Nawierzchniowy na długi Klucz Piórowy .Kolor ścian i bramy ZŁOTY DĄB MULTIGROSS, kolor dachu RAL 8017 Brąz Połysk. Blacha przymocowana do konstrukcji ścian i bramy nitami w dopasowanym kolorze. Dach wykonany z blachy trapezowej T14, przykręconej do konstrukcji śrubami ocynkowanym z podkładkami EPDM. Konstrukcja ścian wykonana z kątowników zimnogiętych, belki dachowe wykonane z Profili Zamkniętych. Brama wykonana z Profili Zamkniętych (opcjonalnie możliwość wykonaia całej konstrukcji z profili zamkniętych za dopłatą). Dodatkowo narożniki konstrukcji oraz dachu wykończone obróbkami blacharskimi.

Wysokość lewej ściany

Wysokość prawej ściany

Brama

dwuskrzydłowa