Garaż 3×5 PREMIUM multigross

Garaż blaszany o szerokości 3m i długości 5m ze spadem dachu w tył. Garaż posiada Bramę Dwuskrzydłową o standardowej wysokości wjazdu 2m wyposażoną w Zamek patentowy typu KASTEL posiadający wkładkę bębenkową na mały klucz + klamkę plastikową.Kolor ścian i bramy ZŁOTY DĄB MULTIGROSS, kolor dachu RAL 8017 Brąz Połysk. Blacha przymocowana do konstrukcji ścian i bramy nitami w dopasowanym kolorze. Dach wykonany z blachy trapezowej T14, przykręconej do konstrukcji śrubami ocynkowanym z podkładkami EPDM. Konstrukcja ścian wykonana z kątowników zimnogiętych, belki dachowe wykonane z Profili Zamkniętych. Brama wykonana z profili zamkniętych (opcjonalnie możliwość wykonaia całej konstrukcji z profili zamkniętych za dopłatą). Dodatkowo narożniki konstrukcji oraz dachu wykończone obróbkami blacharskimi.

Wysokość przodu

Wysokość tyłu

Brama

dwuskrzydłowa