Garaż dwuspadowy 4×5 multigross

Garaż blaszany o szerokości 4m i długości 5m z Dwuspadowym Dachem. Garaż posiada Bramę Uchylną o standardowej wysokości wjazdu 1,9m wyposażoną w zamek patentowy typu KASTEL posiadający wkładkę bębenkową na mały klucz + klamkę plastikową .Blacha na bramie uchylnyej w szerokim Poziomym Przetłoczeniu TRAPEZ T-17 (szeroki panel).Dodatkowo na prawym Boku Garażu Drzwi o szerokości przejścia 90cm wyposażone w w zamek patentowy typu KASTEL posiadający wkładkę bębenkową na mały klucz + klamkę plastikową oraz Okno uchylne z szybą Brązowe PCV w wymiarze 100/60. Kolor ścian i bram ZŁOTY DĄB MULTIGROSS, kolor dachu RAL 8017 Brąz Połysk. Blacha przymocowana do konstrukcji ścian i bramy nitami w dopasowanym kolorze. Dach wykonany z blachy trapezowej T14, przykręconej do konstrukcji śrubami ocynkowanym z podkładkami EPDM. Orynnowanie z dwóch stron ze spustami na tyle garażu. Konstrukcja ścian wykonana z kątowników zimnogiętych, belki dachowe z PROFILI zamkniętych. Brama wykonana z Profili Zamkniętych (opcjonalnie możliwość wykonaia całej konstrukcji z profili zamkniętych za dopłatą). Dodatkowo narożniki konstrukcji oraz dachu wykończone obróbkami blacharskimi.

uchylna

Użyteczna wysokość wjazdu