Garaż dwuspadowy 6×5 z dwoma dodatkowymi zadaszeniami 2 m

Garaż blaszany o szerokości 6m i długości 5m z Dwuspadowym Dachem Przód/Tył . Garaż posiada Bramy Uchylne o standardowej wysokości wjazdu 1,9m wyposażone w zamek patentowy typu KASTEL posiadający wkładkę bębenkową na mały klucz + klamkę plastikową .Blacha na bramach uchylnych w szerokim Poziomym Przetłoczeniu TRAPEZ T-17 (szeroki panel).Dodatkowo po Bokach Garażu wiaty otwarte zadaszone o szerokośći 2m i długości 5m. Kolor ścian i bram ZŁOTY DĄB MULTIGROSS, kolor dachu RAL 8017 Brąz Połysk. Blacha przymocowana do konstrukcji ścian i bramy nitami w dopasowanym kolorze. Dach wykonany z blachy trapezowej T14, przykręconej do konstrukcji śrubami ocynkowanym z podkładkami EPDM. Konstrukcja ścian wykonana z kątowników zimnogiętych, belki dachowe z PROFILI zamkniętych. Brama wykonana z Profili Zamkniętych (opcjonalnie możliwość wykonaia całej konstrukcji z profili zamkniętych za dopłatą). Dodatkowo narożniki konstrukcji oraz dachu wykończone obróbkami blacharskimi.

dwuspadowy przód/tył

uchylne 2 sztuki