Garaż dwuspadowy 6×8 / ściany orzech / blachodachówka czarna

Garaż blaszany o szerokości 6m i długości 8m z Dwuspadowym Dachem w POZIOMYM przetłoczeniu ścian TRAPEZ T-7 (wąski). Garaż posiada Bramę Uchylne o standardowej wysokości wjazdu 1,9m wyposażone w zamek patentowy typu KASTEL posiadający wkładkę bębenkową na mały klucz + klamkę plastikową .Blacha na Bramach Uchylnych w szerokim Poziomym Przetłoczeniu TRAPEZ T-17 (szeroki panel).Dodatkowo na lewym Boku Garażu Drzwi o szerokości przejścia 90cm oraz Brama Dwuskrzydłowa o szerokośći światła wjazdu 2m i wysokości światła wjazdu 2m w POZIOMYM szerokim przetłoczeniu blachy TRAPEZ T-17 wyposażone w w zamek patentowy typu KASTEL posiadający wkładkę bębenkową na mały klucz + klamkę plastikową oraz Okno uchylne z szybą Brązowe PCV w wymiarze 100/60. Kolor ścian i bram ORZECH, kolor dachu RAL 7024 Grafit Mat – Blachodachówka. Blacha przymocowana do konstrukcji ścian i bramy nitami w dopasowanym kolorze. Dach wykonany z blachy trapezowej T14 ocynk (pod spodem) + Blachodachówka, przykręconej do blachy ocynk i konstrukcji śrubami w kolorze RAL 7024 Grafit Mat z podkładkami EPDM. Konstrukcja ścian wykonana z PROFILI zamkniętych , belki dachowe z PROFILI zamkniętych. Bramy wykonana z Profili Zamkniętych. Dodatkowo narożniki konstrukcji oraz dachu wykończone obróbkami blacharskimi.

szerokość

długość