Garaż dwuspadowy 7×5 / orzech

Garaż blaszany o szerokości 7m i długości 5m z Dwuspadowym Dachem w POZIOMYM przetłoczeniu ścian i bram TRAPEZ T-7 (wąski). Garaż posiada Bramę Dwuskrzydłową o standardowej wysokości wjazdu 2 m i Drzwi o szerokości przejścia 90cm wyposażone w zamek patentowy typu KASTEL posiadający wkładkę bębenkową na mały klucz + klamkę plastikową Kolor ścian i bram ORZECH, kolor dachu RAL 8017Brąz Mat. Blacha przymocowana do konstrukcji ścian i bramy nitami w dopasowanym kolorze. Dach wykonany z blachy trapezowej T14, przykręconej do blachy i konstrukcji śrubami ocynk z podkładkami EPDM. Konstrukcja ścian wykonana z PROFILI zamkniętych , belki dachowe z PROFILI zamkniętych. Bramy wykonana z Profili Zamkniętych. Dodatkowo narożniki konstrukcji oraz dachu wykończone obróbkami blacharskimi.

dwuskrzydłowe 2 sztuki

Użyteczna wysokość wjazdu